Kotipizza snart i Sverige

Kayndy’z letar i Kalmar
14 december, 2017
Skyltstället i nya lokaler i Kalmar
18 december, 2017
Visa alla

Finländska snabbmatskedjan Kotipizza har utvecklat ett nytt restaurangkoncept riktad mot utländska marknader. Konceptet heter “No Pizza” och väntas få premiär i de nordiska länderna under 2018.

Sverige finns med på expansionslistan, säger bolagets vd Tommi Tervanen till Nyhetsbyrån Direkt.

“Sverige är med på kartan. Vilka städer det blir vet vi inte ännu, vi ska möta potentiella franchisetagare inom kort. Vi ser på demografin och vet att till exempel i Stockholm är det högt ‘brus’ och dyrt om man ska få bästa läge, så det kan bli fråga om andra svenska städer”, säger han.

Konceptet No Pizza bygger på en pizzabotten av surdeg, färska ingredienser samt en “distinkt” visuell framtoning och kundupplevelse. Konceptet är enligt Kotipizza framtaget på ett sätt som möjliggör att det kan expanderas även utanför de nordiska länderna.

Läs mer här: