Ovisshet för franchisetagare

Redfellas kommer till Halmstad
20 februari, 2018
Öppet 24/7 för nya Bolistbutikerna
23 februari, 2018
Visa alla

Utebliven information från franchisegivaren Pressbyrån/Reitangruppen har försatt Anneli Andersson i en svår situation med stor ovisshet om framtiden för sin franchise. Lokalägaren hade sagt upp Pressbyråns hyreskontrakt för länge sedan när Anneli ryktesvägen fick höra att hennes verksamhet kanske kommer att läggas ner.

Love von Gertten, Sveriges Franchisetagare, kommenterar:

“I detta fallet måste Reitan prestera mycket bättre när det gäller att kommunicera med sin franchisetagare kring uppsägningen. Hon måste få veta så snabbt som möjligt om det eventuellt blir en flytt eller en nedläggning så att hon kan planera för det. Det handlar ju om personal som hon ansvarar för och betalar för, och överlevnaden för en verksamhet där hon lagt sin tid och sin själ.”

 

Läs mer här: