Ny vd för Reitan Convenience Sweden AB

Franchistagare påverkar Subway
19 juni, 2018
GDPR: en månad senare….
26 juni, 2018
Visa alla

Mariette Kristensson är utnämnd till ny vd för Reitan Convenience Sweden AB från 1 oktober. Nuvarande vd Magnus Carlsson går över i en ny roll som Affärsutvecklingsdirektör inom Reitan Convenience A/S.

Mariette Kristensson har lång erfarenhet inom Reitan Convenience. Hon har de senaste sex åren varit vd för Reitan Convenience AS i Norge. Innan dess var hon marknadschef för Pressbyrån i fem år.

– Jag är mycket nöjd med att Mariette har accepterat utmaningen och nu tar över stafettpinnen från Magnus Carlsson. Efter tio framgångsrika år som vd i Sverige stärker vi nu resurserna och ger Magnus ansvaret för affärsutveckling. Magnus kommer fortsatt vara baserad i Stockholm och rapporterar till mig, säger Johannes Sangnes, administrerende direktör och ansvarig för affärsområdet Convenience inom Reitangruppen.