Sveriges Franchisetagare medarrangerar mässa

Bankerna måste ta emot kontanter
13 december, 2019
Svensk Fastighetsförmedling uppnår kvalitetscertifieringen Kontrollerad Franchise
16 januari, 2020
Visa alla

Save the date 5 – 7 november 2020:
Äntligen samlas allt inom franchise under ett och samma tak!
Sveriges Franchisetagare är i höst medarrangör till Franchise Expo Sweden – en ny stor arena där franchisegivare har möjlighet att visa upp sina system för potentiella franchisetagare.
Franchise Expo Sweden är en helt ny mässa och mötesplats för franchisegivare, franchisetagare, entreprenörer, arbetssökande och leverantörer, en plats där branschen kan hitta inspiration för nya vinklar, diskutera möjligheter och utmaningar och ett ställe för potentiella företagare att få lära sig mer om att driva franchise.

Franchise växer både i Sverige och internationellt. I Sverige finns i nuläget 35 000 franchisetagare som sysselsätter 150 000 personer. Sammanlagt omsätter de olika franchiseverksamheterna omkring 292 miljarder kronor.

Varmt välkommen att delta 5-7 november 2020!