RNB ansöker om rekonstruktion

CHECKLISTA – Coronaviruset och arbetsgivarens ansvar
12 mars, 2020
Sveriges Franchisetagare om Covid-19:s effekter
24 mars, 2020
Visa alla

Under morgonen kom beskedet att RNB ansöker om rekonstruktion för sina tre dotterbolag Brothers, Departments & Stores och Polarn o. Pyret. Branschen har varit hårt ansatt till följd av konkurrens från e-handel och dyra hyresavtal. Love von Gertten, biträdande direktör hos Sveriges Franchisetagare:
-Det är en allvarlig situation för våra medlemmar i Polarn. O Pyret och Brothers. Vårt fokus blir nu att försöka hitta individuella lösningar för våra franchisetagare, med beaktande för hur prognosen ser ut för en lyckad rekonstruktion. Vår förhoppning är att både Polarn O. Pyret samt Brothers klarar sig igenom detta, men vi behöver hitta lösningar för alla scenarion.