test SFTs utbildningsresa 2023

Vi åker till Rhodos – solsäkrast i den grekiska övärlden! 

Rhodos räknas som Greklands mest solsäkra ö och är den största ön i ögruppen Tolvöarna. Den största staden heter även den Rhodos och stadens medeltida stadskärna har förklarats som ett världsarv av FN-organet UNESCO.  På vår utbildningsresa så ska vi bo ett par kilometer utanför staden, på Sunwing i Kallithea, där öns allra finaste stränder ligger. 

Tillsammans med vår systerorganisation OSS åker vi den 17-24 september, v.37, och just nu arbetar vi med att förbereda vi ett riktigt bra utbildningsprogram för veckan. 

Deltagaravgift – alternativ :


Del i dubbelrum: Från ca 15.900 kr/person, reservation för ev. prisjustering. I priset ingår flyg och transfer t/f hotell, frukostbuffé, lunchbuffé inklusive dryck samtliga dagar, välkomstmiddag, avslutningsmiddag samt måltid på flyg tor.


Enkelrum: Går att boka mot ett tillägg på ca 4 100 kr/person och vecka.

Det här kommer bli en fantastiskt upplevelse för alla inblandade! Anmäl dig nu innan platserna tar slut, tills vidare med ett enkel e-postmeddelande till nedanstående, som också kan svara på dina frågor:

Love von Gertten på 073-0734741, e-post love@sverigesfranchisetagare.se, eller Catarina Lindberg, 070-3036061, e-post catarina@sverigesfranchisetagare.se.