Nu åker vi till Barcelona April 2022!

Den 22-26 april 2022 erbjuder vi våra medlemmar i Sveriges Franchisetagare att åka med oss på utbildningsresa till Barcelona. Här kommer ni få möjlighet att under några dagar förgylla er vardag med givande föreläsningar, möjligheter till interna möten och nätverkande med andra franchisetagare.

Våra utbildningsresor är en av de mest uppskattade och viktigaste sakerna vi gör som förbund, där du som medlem får möjlighet att få en paus från vardagen och kombinera nytta med nöje!

Tidigare utbildningsresor har gått till bland annat Torremolinos, Athen och Brela där våra deltagare utvärderat resorna som helhet till ett snitt på 4,45 på en 5-gradig skala!

Vi kommer att tillsammans åka ned till Barcelona med utgångspunkt från Stockholm och bo på mysiga SB Icaria som ligger såväl centralt som också nära till stranden. Vi väntar oss inte att det skall vara badtemperatur för alla, men däremot värmande vårsol i Spanien.

Vad kostar det?

Det kostar 9990 kr ex moms. Summan är avdragsgill då detta är ett utbildningskonvent.

Var anmäler jag mig?

Via detta formulär

Kan jag vara säker på att resan kommer genomföras?

Alla våra resor är avhängigt att ett visst antal deltagare anmäler sig för att resan ska kunna genomföras. Om vi inte når upp till ett visst antal deltagare kan resan dessvärre behöva ställas in. Detta har dock inte inträffat sedan vi började med våra utbildningsresor. Vidare måste vi naturligtvis också ta hänsyn till att smittläget nu i pandemitider i den berörda regionen kan förändras snabbt.

Vad ingår?

För priset du betalar får du flygbiljett, transfer, och del i dubbelrum. Dessutom ingår välkomstdrink och en avslutningsmiddag som vi genomför den sista kvällen i Barcelona (alltså den 25:e April 2022)

Om jag önskar enkelrum, hur gör jag då?

Då anger du detta i formuläret. För detta betalar du ett tillägg om 2900 kr på det ursprungliga priset.

Hur faktureras jag?

Du får en faktura av vår partner Ving.

Är anmälan bindande?

Ja, vi har en hård deadline till den 16 November för att säkra flygbiljetter och hotellrum.

När måste jag senast anmäla mig?

Senast den 16:e November 2021 måste vi ha din anmälan.

Men kommer jag hinna se något av Barcelona om vi är där på konferens?

Vi är väldigt måna om att våra medlemmar skall kunna förena nytta med nöje och vi strävar alltid efter att hålla en balans. En stor del av nyttan för dig som medlem med en resa som denna är möjligheten att få dela tips och upplevelser med andra företagare samt bygga relationer, både med företagare från din egen bransch och från andra.

Vem vänder jag mig till med frågor:

Du kan ringa Love von Gertten på 073-0734741 eller via e-post på love@sverigesfranchisetagare.se

Utbildare

Tom Olsson

Utveckla ditt företags ekonomi

Tom Olsson föreläser och håller utbildningar om ekonomi och retailverksamhet. Utbildningarna och föreläsningarnas innehåll handlar om småföretagarens vardagliga problem och utmaningar. 

Utbildningen sker alltid med kundens eget AB som grund. Det är endast när du arbetar med analys och planering av ditt eget bolags siffror som ett bra resultat kan uppnås.  

Fokus under denna utbildning handlar främst om analys. I det vardagliga arbetet är det ytterst få småföretagare som hinner få ett helikopterperspektiv på sin verksamhet och att få sitta och analysera och planera sin framtid är ytterst viktigt och uppskattat. Som grund, i både utbildningarna och föreläsningarna, är syftet att lära sig mer om företagsekonomi i allmänhet och om sitt eget AB i synnerhet. 

Att våga göra ekonomi och analys mer lättförståeligt och kul, är Toms ambition med utbildningarna. Resultatet av detta leder ofta till bättre lönsamhet. 

Vi har haft nöjet att anlita Tom för vårt systerförbund Svensk Bensinhandel tidigare, och vi har sett på utvärderingarna att deltagarna varit lika nöjda som vi varit.

Hyresfrågor

Rebecka Larsson

Vår egen nyrekryterade jurist Rebecka Larsson, kommer att guida oss igenom allt vi behöver känna till inom den kommersiella hyresrätten. Rebecka kommer bland annat att gå igenom vilka rättigheter och skyldigheter man har som hyresgäst, hur det fungerar med besittningsskydd och vilka eventuella anspråk man kan rikta mot sin hyresvärd. Vidare kommer Rebecka också att berätta om hur den rättsliga processen ser ut om konflikten med hyresvärden inte går att lösa via förhandling.  

Love von Gertten

Vår egen förhandlare, Love von Gertten, kommer att bjuda på handfasta tips att ta med sig in i hyresförhandlingen. Love kommer att gå igenom såväl ett teoretiskt ramverk avseende förhandlingar som konkreta verktyg att nyttja vid förhandlingsbordet. Tack vare Loves gedigna erfarenhet av infekterade relationer och svårlösta förhandlingar har han samlat på sig en uppsjö av förhandlingsstrategier som vi alla kommer att kunna dra nytta av.   

Seminarium – Förhandling 

Efter att ha tagit del av ett rättsligt ramverk och lyssnat på förhandlingsstrategi är det dags för oss att omsätta lärdomarna i praktik. Tillsammans kommer vi att utföra några praktiska övningar där alla deltagare ges möjligheten att få vässa på sin förhandlingsteknik i en hyresrättslig kontext.   

Vad väntar du på?

Det här kommer bli en fantastiskt upplevelse för alla inblandade. Anmäl dig här nu innan platserna tar slut