Bli Franchisetagare (formulär)

Information om att bli franchisetagare.
  PostNord är ägs gemensamt av den svenska och den danska staten. PostNord har 1600 paketombud bara i Sverige med service till privatpersoner och företag. Det behövs fler paketombud omgående och man behöver öka sitt samarbete speciellt med ICA, COOP och Axfood samt med fristående handlare.
  DB Schenker grundades i Österrike för mer än hundra år sen. Det är ett av de större internationella logistikföretagen med verksamhet i över 130 länder. Det svenska huvudkontoret ligger i Göteborg och 50 kontor är spridda landet över. Antalet anställda i Sverige är 3600 och ca 1600 paketombud har avtal med DB Schenker.
  DHL har sitt huvudkontor i Bonn, Tyskland. Från att ha startats i USA 1969 ägs det sedan 2002 helt av Deutsche Post AG. DHL, som finns i över 200 länder och territorier, är ett av världens största logistikföretag. I Sverige har man 5200 anställda, 70 kontor och 1300 paketombud via sina DHL Servicepoints.
  Bussgods är ett logistikföretag med huvudkontor i Sundsvall. Det är en svensk ekonomisk förening vars affärsidé går ut på att skicka försändelser med bussar i reguljärtrafik lander över. Föreningen består av olika länstrafikbolag och andra aktörer. Både privatpersoner och företag kan använda denna tjänst.
  UPS grundades år 1907 och etablerade sig i Europa i mitten av 1970-talet. Det är idag världens största paketsdistributions-
  företag med huvudkontor i Georgia, USA: Företaget har över 440.000 anställda i 220 länder och territorier. För närvarande är deras paketombudsnät i Sverige under uppbyggnad.

  Försäkra din verksamhet förmånligt: