Utbildningsresa 2023

 

Vi åker till Rhodos – solsäkrast i den grekiska övärlden!

 
 
 

Rhodos räknas som Greklands mest solsäkra ö och är den största ön i ögruppen Tolvöarna.
Den största staden heter även den Rhodos och stadens medeltida stadskärna har förklarats som ett världsarv av FN-organet UNESCO. På vår utbildningsresa så ska vi bo ett par kilometer utanför staden, på Sunwing i Kallithea, där öns allra finaste stränder ligger. 

Tillsammans med vår systerorganisation OSS åker vi den 17-24 september, v.38, och just nu arbetar vi med att förbereda vi ett riktigt bra utbildningsprogram för veckan. Klart är att vi får en heldags utbildning i ledarskap av en av Sveriges mest kända föreläsare – Christer Olsson. 

Pris för resan med flyg och del i dubbelrum:
Från ca 15.900 kr/person, reservation för ev. prisjustering. Priset är all-inclusive så frukostbuffé, lunchbuffé och middagsbuffé med dryck ingår under resans alla dagar och förstås både vår gemensamma välkomstmiddag & avslutningsmiddag. Även måltid på flyget ingår och du kan flyga ifrån Stockholm, Göteborg eller Malmö.
Enkelrum:  Det går att boka mot ett tillägg på från ca 4 100 kr/person beroende på rumstyp och vecka.
Avbeställningsskydd: 349 kr
En extra vecka, v 37 eller v 39, går också att boka i mån av plats ifrån ca 6 000 exkl. måltider.

Du anmäler dig i formuläret nedan, har du frågor så kontakta gärna Love von Gertten på 073-0734741, e-post love@sverigesfranchisetagare.se, eller till Catarina Lindberg, 070-3036061, e-post catarina@sverigesfranchisetagare.se.


  Enkelrum


  Avbokningsskydd  Stockholm
  Göteborg
  Malmö


  Enkelrum


  Avbokningsskydd


  Stockholm
  Göteborg
  Malmö


  Vecka 37Vecka 39