Förhandling mot extern part

Franchisegivare, hyresvärdar eller leverantörer. Det finns många externa parter att förhandla med som franchisetagare. Ibland passar det bäst att göra det själv, och ibland man du behöva experthjälp. När du hamnar i en situation där du inte känner dig bekväm att förhandla själv hjälper våra experter dig genom att företräda dig med hjälp av en fullmakt

Det kan komma tillfällen när du behöver föra en direkt dialog eller förhandling med din franchisegivare eller annan extern part (till exempel en leverantör). Vissa kommer du vara lämplig att genomföra själv, medan du vid vissa tillfällen kommer att behöva experthjälp. Det kan vara att du som franchisetagare får en varning eller annat hot om att bli uppsagd från sitt franchiseavtal, att du hamnar i dispyt med en leverantör, eller att du på annat sätt vill driva en fråga framåt där du känner dig i behov av stöd. Det finns många situationer som kan ha en avgörande inverkan på din möjlighet att kunna driva ditt företag lönsamt. Oavsett vilken typ av förhandling det handlar om kan det vara skönt att ha en expert vid din sida för att maximera möjligheterna att få till en bra lösning. I denna tjänst så går vi in som ombud med ställningsfullmakt och företräder dig i förhandling mot motpart.

Fastpris för dig som är medlem:

5800 kr / ärende eller 1000 kr / timme

Marknadspris: 3 000 kr/tim

Kvinna med blommor

För franchisegivare

Detta kan vi hjälpa dig med

Innan du blivit franchisetagare kan det vara skönt att ha någon som kollar en extra gång på ditt avtal. För en fast kostnad hjälper vi dig - utan att du behöver vara medlem i Sveriges Franchisetagare.