Franchisekollen – ”Låna 30 års franchisekunskap kostnadsfritt”

Franchisekollen är en tjänst som Sveriges Franchisetagare tillhandahåller kostnadsfritt, helt utan några förpliktelser. Syftet är att antingen du som är franchisetagare idag eller du som är på väg in i franchise skall ha en möjlighet att kunna diskutera frågor eller svårigheter med en expert.

Oavsett om du är erfaren franchisetagare som drivit din enhet i 10-15 år, eller om du är ny in i franchise så kommer det alltid frågor eller funderingar som ligger utanför det vanliga. Vi erbjuder dig att ta del av 30 års franchiseerfarenhet som gäller 100-tals kedjor som finns och har funnits i Sverige. Gratis.

Du bestämmer själv vilka frågor du önskar ta upp, vi hjälper dig utifrån den erfarenhet och samlade kunskap vi har. Till skillnad från banktjänstemän eller lokala advokater, så sitter vi inom organisationen på enormt mycket erfarenhet och metoder för att lösa problem som vi stött på under många år, i många kedjor. Vi är Sveriges ledande experter inom franchisefrågor för franchisetagare.

I nuläget finns det inga krav för att bruka tjänsten, däremot så kan man endast använda Franchisekollen en gång per bolag/person och genomförandet av tjänsten tar max 20 minuter. Det som du pratar om med oss, stannar hos oss.

Du bokar franchisekollen genom att ringa oss på 08-700 63 40, eller skicka en förfrågan nedan med formuläret och ange "Franchisekollen" i meddelanderutan.

Vi ser fram emot att höra av dig!

Såhär går Franchisekollen till