Medlem

Som medlem i Sveriges Franchisetagare får du tillgång till ett flertal tjänster och ett personligt bemötande av våra experter som alltid gör det lilla extra för dig och din verksamhet. Allt för att du ska känna trygghet från dag ett som franchisetagare.

MEDLEMSAVGIFT

För 4968 kronor per år blir du medlem

Avgiften är uppdelad i två delar:

Medlemsavgift: 408 kr per år
Serviceavgift (avdragsgill): 4560 kr per år

Avgift anges utan moms

Dessutom får du möjlighet att ansluta fler enheter till ett reducerat pris. Varje ytterligare franchisenhet du har kan omfattas av medlemskapet för endast 1752 kr per enhet.

Det ingår i medlemsskapet

Vi hjälper dig att bygga upp din egen kunskap om franchise och franchistagande för att underlätta för dig i din vardag som franchisetagare -ökad kunskap är en bidragande orsak till ökad lönsamhet.  När du har frågor, eller situationer uppkommer som kräver lite mer, så finns vi här, dina alldeles egna experter. Om du behöver något som ligger utanför det som ingår i medlemskapet nedan kan du se våra övriga tjänster.

Här på hemsidan under fliken nyheter får du kontinuerligt uppdateringar om vad som är på gång inom franchise, och som medlem får du tillgång till ett nätverk av andra franchisetagare, inte minst genom våra årliga utbildningsresor .

Följande ingår i medlemskapet:

för medlemmar & icke medlemmar

Tjänster

Utöver vårt medlemspaket erbjuder vi flera andra tjänster som täcker in hela franchiseresan. Från att du vill bli franchisetagare till att du är en och till sist när du vill avveckla din franchise. Tjänsterna är tillgängliga både medlemmar och icke-medlemmar, men alltid billigare för dig som är medlem!

Utbildningsresor

Årets resa – Palma 2024

Titta på bilden. Ungefär så ser det ut varje år när vi reser iväg med våra medlemmar. Vi förenar nytta med nöje. Utbildningsresan ska vara en resa med extra allt: tankeväckande föreläsningar, intressanta och nyttiga utbildningar och med nätverkande över sol, bad och härliga middagar.

Vi ses i Palma de Mallorca i september 2024!

man

för medlemmar

Erbjudanden & samarbeten

Sveriges Franchisetagare har flera externa samarbeten som ger dig som medlem förmånliga erbjudanden. Här hittar du våra aktuella samarbetspartners och deras erbjudanden.

Vår medlemstidning

Franchise Focus

På vår sajt kan du läsa gamla nummer av vår medlemstidning Franchise Focus

“Kommer man från en liten franchisegrupp så behöver man tyngden i att någon representerar en, annars kan man känna sig väldigt liten som franchisetagare. ”

Henrietta Sigvardsson, Polarn och Pyret, fick förhandlingshjälp av ombudsmännen hos Sveriges Franchisetagare inför sin kontraktsskrivning.

Detta kan vi hjälpa dig med

Innan du blivit franchisetagare kan det vara skönt att ha någon som kollar en extra gång på ditt avtal. För en fast kostnad hjälper vi dig – utan att du behöver vara medlem i Sveriges Franchisetagare.