Utbildningsresor

Häng med på vår populära medlemsresa

Varje år bjuder vi in våra medlemmar till en resa där vi förenar nytta med nöje. Här kombinerar vi tankeväckande föreläsningar och intressanta utbildningar med nätverkande över sol, bad och härliga middagar. Här under kan du läsa mer om såväl årets som tidigare års resor. Vi ses i solen!

2024 åker vi till Palma de Mallorca

Vår utbildningsresa 2024 kommer att bli något att verkligen minnas!
Som vanligt reser vi tillsammans med franchisetagare i vår systerorganisation OSS- Organisationen Sveriges Servicestationer- som under 2024 fyller 90 år!
Vi är i full gång med att förbereda en fantastisk vecka med maxat utbildningsprogram – lika aktuellt som alltid. Sidan uppdateras allt eftersom med årets tema, föreläsare och schema för veckan.

2023 åkte vi till Rhodos!

I september styrde vi kosan mot utbildningsveckan på Rhodos och den grekiska övärlden levererade femstjärnigt. Vi bjöds på ett omfattande utbildningsprogram med namnkunniga föreläsare under årets tema “Entreprenörskapet”. Våra franchisetagare nätverkade under trevliga omständigheter och i sköna omgivningar. Energi och inspiration packades ner till hemresan för att omsättas i vardag och verksamhet. Vilken vecka!

”Jag lärde mig mer om franchise och ledarskap under den här resan än vad jag gjort under min karriär sammantaget. Dessutom knöt jag kontakter jag ser som vänner än idag!”

Jonna Jonsson, om medlemsresan 2019

Tidigare resor