Nu lanserar vi Franchisekollen!

januari 29, 2024

Är du redan franchisetagare eller tänker du bli? Nu lanserar vi Franchisekollen.

Du får femton minuters gratis telefonkonsultation med våra experter som hjälper dig att tänka rätt kring din franchise. Tjänsten drar igång i månadsskiftet januari – februari och nu strax innan startskottet bad vi Sveriges Franchisetagares Love von Gertten att ge oss lite mer information om tjänsten. Love har arbetat med franchise och franchisetagare i över tio år och har hjälpt tusentals franchisetagare med allt ifrån små frågor till helt framtidsavgörande.

Love, vad kan jag förvänta mig av Franchisekollen om jag bokar en tid?

-Franchisekollen är en exklusiv chans att få expertråd under en kortare konsultation. Jag och mina kollegor ställer vår kunskap och vår upparbetade erfarenhet till förfogande för att hjälpa dig att hitta rätt väg vidare, antingen inför eller under ditt franchisetagande. Att du får kontakt med oss kan vara avgörande för hur du leder din framtida, eller nuvarande franchise.

Vem kan använda sig av tjänsten?

– Antingen du som är på väg att bli franchisetagare, eller du som redan är i full gång. Tjänsten ger dig ett bra stöd oavsett var du befinner dig i din livscykel som franchisetagare

Hur bokar jag tid?

-Du kan antingen boka via formulär på vår hemsida, men det går också utmärkt att ringa in till vår växel på 08- 700 63 40. Det enda du behöver uppge är dina kontaktuppgifter så att vi kan nå dig.

Vilka frågor kan jag ställa?

– Ingen fråga är för liten. Det kan vara frågor kring avgifter i avtal, problem med hyresvärdar eller strul med leverantörer.  Är du blivande franchisetagare kanske du undrar om den franchise du valt är rätt för dig och vad du ska tänka på innan du skriver under ditt avtal.

Är det för sent att ställa frågor om jag redan har skrivit på mitt avtal?

-Nej det är bra att du förstår ditt avtal, det är det viktigaste dokument du har.

Om jag redan är franchisetagare, behöver jag ange mitt franchisekoncept?

-Nej, men det kan underlätta att vi känner till vilket varumärke det gäller.

Till slut, har Sveriges Franchisetagare tystnadsplikt?

– Ja, allt stannar mellan oss.

Bli medlem

Som medlem får du tillgång till en mängd olika förmåner såsom rådgivning, avtalsgranskning, förhandlingar och problemlösningar. Dessutom får du tillgång till många olika ramavtal och möjlighet att delta i utbildningsresor.