Specsavers

Bildskärmsglasögon och skyddsglasögon till dina medarbetare

 

Sveriges Entreprenörer Service AB -OSS’ servicebolag- har ingått ett avtal med Specsavers som ger dig som medlem förmånliga priser på arbetsglasögon till dina medarbetare. För att handla arbetsglasögon genom avtalet använder du den bifogade, printbara rekvisitionen.

På rekvisitionen fyller du i företagets namn, organisationsnummer och faktureringsuppgifter. En separat rekvisition behöver utfärdas per medarbetare/per köp. Även uppgifter kring medarbetaren fylls i liksom ett eventuellt referensnummer för fakturering. Kom ihåg att den information som behöver finnas med på fakturan tydligt ska framkomma på rekvisitionen.
Rekvisitionen måste alltid vara signerad och godkänd av attesterande chef. Den är giltig i alla Specsavers butiker och fakturering sker direkt till angiven information på rekvisitionen. Du kan använda rekvisitionen redan idag. Om du vill veta vilka priser som gäller för respektive produkt inom avtalet eller få mer information, hör av dig till business@specsavers.se . Glöm inte meddela att du inkluderas av avtal med Sveriges Entreprenörer Service AB.

Bildskärmsglasögon

Medarbetare som arbetar vid bildskärm minst en timme om dagen har rätt till en synundersökning vartannat år eller vid märkbart försämrad syn, och till bildskärmsglasögon om det skulle visa sig behövas. Bildskärmsglasögon är anpassade efter varje medarbetares skärmarbete och arbetsplatsens utformning och finns i tre olika glastyper: enkelslipade, närprogressiva eller rumsprogressiva. Optikern ordinerar den glas-typ som passar bäst i varje enskilt fall, baserat på synfel och behov. I Sveriges Entreprenörer Service AB avtal ingår bågar ur Specsavers 795-sortiment (ca 200 bågar att välja mellan i butik), glas och den bästa ytbehandlingen till ett komplett pris. Genom att handla bildskärmsglasögon via Sveriges Entreprenörer Service AB avtal får du ca 47% rabatt på produkterna jämfört med ordinarie pris. Kontakta business@specsavers.se för information kring prislistan som du inkluderas av. Dyrare båge eller andra tillägg bekostas direkt av medarbetaren i butik.

Skyddsglasögon

Medarbetare som arbetar i en skyddsklassad miljö är berättigade till slipade skyddsglasögon om behov finns. Avtalet inkluderar skyddsbåge, hårdhetsbehandling samt skyddsklass S eller F för skyddsglasögon. Genom att handla skyddsglasögon via Sveriges Entreprenörer Service AB:s avtal får du ca 31% rabatt på produkterna jämfört med ordinarie pris. Kontakta business@specsavers.se för information kring prislistan som du inkluderas av. Extra tillägg såsom exempelvis titanbåge betalas av dig direkt till butik.

Information till medarbetare:

Om du tror dig behöva bildskärmsglasögon eller skyddsglasögon så ska du meddela din stationsinneavare att du önskar göra en synundersökning och ev. beställa ett par bildskärmsglasögon. Stationsinnehavaren kommer signera/utfärda en rekvisitionsblankett till dig. Boka en synundersökning i valfri Specsavers-butik antingen via specsavers -boka-tid, i butik eller via telefon. Mät avstånd till dina arbetsytor (skärm, skrivbord etc) Ta med dig din rekvisitionsblankett med dina arbetsavstånd till synundersökningstillfället. Ta gärna med dig även dina nuvarande glasögon (om du har) för att optikern ska få all relevant information och kunna ge dig den bästa produkten för just dig. Kostnaden regleras mellan din stationsinnehavare och Specsavers, såvida du inte önskar en dyrare båge eller andra tillägg.
Om du är i behov av både bildskärmsglasögon och skyddsglasögon behöver två rekvisitionsblanketter tas med till synundersökningstillfället.