2023 års utbildningsresa går till Rhodos

maj 26, 2023

I år styr vi kosan mot Rhodos. Där bjuds du på matnyttiga föreläsningar och möjlighet till nätverkande i den grekiska övärlden. På den här sidan samlar vi allt du behöver veta om 2023 års medlemsresa.

Medlemsresan 2023 arrangeras 17–24 september av Sveriges Franchisegivare och vår systerorganisation OSS. Utbildningsprogrammet är i skrivande stund inte helt klart, men kommer att uppdateras kontinuerligt här på sajten, så se till att titta in då och då för nya bokningar. Men redan nu kan vi avslöja att en av Sveriges mest kända och populära föreläsare Christer Olsson följer med och håller en heldagsutbildning om ledarskap.
Du kan läsa mer om Christer på christerolsson.se.

Rhodos räknas som Greklands mest solsäkra ö och är den största ön i ögruppen Tolvöarna.

 

Den största staden heter även den Rhodos och stadens medeltida stadskärna har förklarats som ett världsarv av FN-organet UNESCO. På vår utbildningsresa så ska vi bo ett par kilometer utanför staden, på Sunwing i Kallithea, där öns allra finaste stränder ligger.

Pris för resan med flyg och del i dubbelrum:

Från cirka 15 900 kr/person (reserverar oss för eventuell prisjustering). I priset ingår frukost-, lunch- och middagsbuffé. Även dryck ingår under resans alla dagar samt de gemensamma välkomst- och avslutningsmiddagarna. I priset ingår också måltid på flyget och du kan välja att flyga från Stockholm, Göteborg eller Malmö. Vill du lägga till ett avbeställningsskydd tillkommer en avgift på 349 kronor.

Kan jag boka enkelrum?

Ja! För ett tillägg på cirka 4 100 kr/person beroende på rumstyp och vecka.
En extra vecka före eller efter vår utbildningsvecka (vecka 37 eller 39) går också att boka i mån av plats på hotellet till ett pris av cirka 6 000 kronor. Då ingår inte måltider.

Anmälan

Klicka på knappen för att komma till anmälan. Har du frågor om resan kontaktar du antingen Love von Gertten eller Catarina Lindberg. Vi hörs!

Love von Gertten
073-073 47 41
love@sverigesfranchisetagare.se

Catarina Lindberg
070-303 60 61
catarina@sverigesfranchisetagare.se

Årets schema

Programmet för 2023 års utbildningsresa är nu fastställt. Innehållet kommer att ge dig som franchisetagare viktig kunskapspåbyggnad som du kan ta med dig direkt in i verksamheten. Med oss reser skickliga föreläsare och det blir även i vanlig ordning gott om tillfälle att utbyta erfarenheter med andra franchisetagare.

Anmäl dig till Rhodos 2023

Bli medlem

Som medlem får du tillgång till en mängd olika förmåner såsom rådgivning, avtalsgranskning, förhandlingar och problemlösningar. Dessutom får du tillgång till många olika ramavtal och möjlighet att delta i utbildningsresor.