2023 års utbildningsresa till Rhodos

december 6, 2023

I år styrde vi kosan mot Rhodos. Där bjöd vi på matnyttiga föreläsningar och möjlighet till nätverkande i den grekiska övärlden. Resan arrangerades den 17–24 september av Sveriges Franchisegivare och vår systerorganisation OSS- Organisationen Sveriges Servicestationer.

Rhodos räknas som Greklands mest solsäkra ö och är den största ön i ögruppen Tolvöarna.

 Den största staden heter även den Rhodos och stadens medeltida stadskärna har förklarats som ett världsarv av FN-organet UNESCO. På vår utbildningsresa bodde vi ett par kilometer utanför staden, på Sunwing i Kallithea.

Årets schema

Programmet för 2023 års utbildningsresa fastställdes med innehåll ämnat att ge dig som franchisetagare viktig kunskapspåbyggnad för din verksamhet. Med oss hade vi skickliga föreläsare och det fanns gott om tillfälle att utbyta erfarenheter med andra franchisetagare i det nätverk som gärna skapas när man får tid att diskutera i trevliga omgivningar.

Pris för resan med flyg och del i dubbelrum:

Från cirka 15 900 kr/person och i priset ingick frukost-, lunch- och middagsbuffé, dryck, välkomst- och avslutningsmiddag samt mat ombord på flyget tur och retur.

Har du frågor om denna resa kontaktar du antingen Love von Gertten eller Catarina Lindberg.

Love von Gertten
073-073 47 41
love@sverigesfranchisetagare.se

Catarina Lindberg
070-303 60 61
catarina@sverigesfranchisetagare.se

Bli medlem

Som medlem får du tillgång till en mängd olika förmåner såsom rådgivning, avtalsgranskning, förhandlingar och problemlösningar. Dessutom får du tillgång till många olika ramavtal och möjlighet att delta i utbildningsresor.