Bli medlem

Grattis! Du har gjort rätt val. Som medlem i Sveriges Franchisetagare kommer du få tillgång till många förmåner och en trygghet i din roll som franchisetagare genom att du har professionell hjälp när frågor och utmaningar uppkommer framöver*. Har du frågor kring medlemsansökan så kan du alltid ringa någon av våra ombudsmän eller se listan över vilka problem vi hjälper till med. Det kostar ingenting att ringa oss, så ring hellre en gång för mycket än för lite.


    Välkommen!

    * Vi strävar efter att medlemskapet ska innehålla all service inom vår kompetensdomän utan extra kostnader. Dock, om du behöver vår hjälp kan det bli aktuellt med att du måste betala för den faktiska hanteringstiden under ditt medlemskap om ditt ärende sammanfaller med något eller flera av nedanstående kriterier.
    - Om förbundet skall bistå dig i ett ärende, där problemet eller skadan redan har uppstått innan ditt inträde i Sveriges Franchisetagare.
    - Om du befinner dig i en befintlig juridisk tvist. Vi kan inte företräda dig i domstol där du behöver en processjurist, men vi kan däremot bistå ditt juridiska ombud med underlag.
    - Om du planerar att lämna din kedja, erhållit uppsägning av franchisegivaren, eller lämnat en uppsägning till franchisegivaren.