Medlem

Som medlem i Sveriges Franchisetagare får du tillgång till ett flertal tjänster och ett personligt bemötande av våra experter som alltid gör det lilla extra för dig och din verksamhet. Allt för att du ska känna trygghet från dag ett som franchisetagare.

MEDLEMSAVGIFT

För 4788 kronor/år blir du medlem

Avgiften är uppdelad i två delar:

Medlemsavgift (ej avdragsgill): 408 kr per år
Serviceavgift (avdragsgill): 4380 kr per år

*Avgifterna anges utan moms

Tänk på att!

Medlemsavgiften gäller per kalenderår och priset är detsamma oavsett om du blir medlem den 1 januari eller den 30 december. Så ju tidigare under året du blir medlem, desto mer prisvärt.

Dessutom får du möjlighet att att ansluta fler enheter till ett reducerat pris. För varje ytterligare franchiseenhet som du har, kan dessa omfattas av medlemskapet för endast 1600 kr extra per enhet!

Det ingår i medlemsskapet

Som medlem får du tillgång också ett nätverk av andra franchisetagare till exempel genom våra årliga resor och du får kontinuerligt uppdateringar via vårt nyhetsbrev.

Dessa tjänster ingår i medlemskapet:

Utbildningsresor

Årets resa går till Rhodos

Varje år bjuder vi in våra medlemmar till en resa där vi förenar nytta med nöje. Här kombinerar vi tankeväckande föreläsningar och intressanta utbildningar med nätverkande över sol, bad och härliga middagar. Här under kan du läsa mer om såväl årets som tidigare års resor. Vi ses i solen!

för medlemmar & icke medlemmar

Tjänster

Utöver vårt medlemspaket erbjuder vi flera andra tjänster som täcker in hela franchiseresan. Från att du vill bli franchisetagare till att du är en och till sist när du vill avveckla din franchise. Tjänsterna är tillgängliga både medlemmar och icke-medlemmar, men alltid billigare för dig som är medlem!

man

för medlemmar

Erbjudanden & samarbeten

Sveriges Franchisetagare har flera externa samarbeten som ger dig som medlem förmånliga erbjudanden. Här hittar du våra aktuella samarbetspartners och deras erbjudanden.

Vår medlemstidning

Franchise Focus

På vår sajt kan du läsa gamla nummer av vår medlemstidning Franchise Focus

“Kommer man från en liten franchisegrupp så behöver man tyngden i att någon representerar en, annars kan man känna sig väldigt liten som franchisetagare. ”

Henrietta Sigvardsson, Polarn och Pyret, fick förhandlingshjälp av ombudsmännen hos Sveriges Franchisetagare inför sin kontraktsskrivning.

Detta kan vi hjälpa dig med

Innan du blivit franchisetagare kan det vara skönt att ha någon som kollar en extra gång på ditt avtal. För en fast kostnad hjälper vi dig – utan att du behöver vara medlem i Sveriges Franchisetagare.